Lenco KCR-11 kuhinjski radio UKW bela

40.25
Brez DDV: 33.00€
Razpoložljivost:
3-7 Dni
Šifra:
1845021C
Blagovne znamke
Lenco

Tehnični podatki

Radijski sprejemnikUKW
Shranjevanje postaj5
Mere(Š x V x G) 240 x 62 x 150 mm
Napajanjeelektrični pogon
Električno napajanjenapajalnik (vgrajen)
Barvabela
Širina240 mm
Višina62 mm
Globina150 mm
Funkcija brezžičnega polnjenjane
Vrsta izdelkakuhinjski radio

Lenco KCR-11 FM radio

Kuhinjski radio z osvetlitvijo in časovnikom.

Posebnosti

  • Kuhinjski FM radio
  • Z osvetlitvijo in časovnikom
  • 5 pomnilniških gumbov

Značilnosti

  • Bela 2,3 cm (0,9-palčni) LED zaslon PLL FM radio 5 pomnilniških gumbov LED osvetlitev Ura in časovnik 2 čevlja Izhodna moč: 2 x 1 W RMS.

Dostava

  • Montažni komplet
  • Napajalni kabel.

Komentarji

Digitalni radio DAB+
DAB + digitalni radio
- Nacionalni digitalni radijski programi se trenutno (od marca 2015) predvajajo prek mreže 55 lokacij. Media Broadcast trenutno načrtuje nadaljnjo širitev radiodifuzne mreže za naslednja leta z radijskimi postajami državnega programa (Kanal 5C).
- Regionalne, javne ali zasebne digitalne radijske ponudbe se distribuirajo prek njihovih lastnih omrežij, ki nimajo nič skupnega s sprejemnimi razmerami po vsej državi. Regionalni programi so vezani na zvezne države. B. poslušati programe BR samo na Bavarskem. To ureja zakon. Na obmejnih območjih med zveznimi državami je seveda mogoče, da lahko prejemamo programe iz sosednje zvezne države.
- Digitalni radio v Švici: DAB + (T-DAB) je v zaključni fazi in vključuje nacionalne jezikovne in regionalne zasedbe, ki jih ponujajo SRG, SwissMediaCast (SMC), Romandie Médias SA (RMS) in Limus-Digris.
DAB+ končno za vso AvstrijoDAB + končno za vso Avstrijo 
Z novim digitalnim radijskim standardom DAB + in novimi radijskimi ponudbami v Avstriji se je na evropskem radijskem zemljevidu zaprl prazen prostor v regiji DACH. Načrtuje, da bo med 28. majem 2019 in septembrom 2020 postopoma začelo delovati vse več radiodifuznih postaj, tako da bo v naslednjih dveh letih skoraj 83% avstrijskega prebivalstva lahko uživalo v digitalnem prizemnem radiu s široko paleto novih programov.