tractive GPS DOG Hunde gps sledilna naprava sledilnik domačih živali BELE barve

62.95 60.51
Brez DDV: 49.60€

Prihranite 2.44€

Razpoložljivost:
3-5 Dni
Šifra:
2143747C
Blagovne znamke
Tractive

GPS sledilnik izdeluje priznana Avstrijska znamke Tractive gmbH, ki je specializirana izklučno za proizvodno sledilcev. Zaradi svoje majhnosti ter lastnega napajanja(Li-Po baterija) je uporaben za sledenje praktično česarkoli. Odlikuje ga tudi nizka cena, ki je lahko tudi nekajkrat nižja sorodnih produktov. Deluje preko preproste aplikacije(Ios ali Android), s katero lahko v kateremkoli trenutku splemlamo lokacijo sledilnika. Z aplikacijo, lahko spremljamo tudi več sledilnikov hkrati, ima možnost določitve varnega območja itd. Naprava je zelo lahka (30g) namesti pa se jo lahko na kakršnokoli ovratnico.


Tractive GPS tracker se preko mobilnega omrežja samodejno poveže z aplikacijo v našem telefonu, za kar ne potrebujem dodatne SIM kartice. Brezhibno deluje v vseh, tudi tujih omrežjih in samodejno izbere najustreznejšega. Deluje v vseh državah evropske celine in širom sveta, skupno v več kot 80-tih državah. Vse potrebno je že vgrajeno v napravi, ki jo moramo samo aktivirati. Stroški uporabe GSM omrežja so minimalni, saj je ta strošek že od 3.75€ do max. 5€ mesečno


  • Sledilec je možno upravljati tudi na daljavo
  • Avtonomija že vključene polnilne baterije je približno 5 dni(odvisno od načina uporabe). Čas polnjenja baterije je 2h.
  • Sledilnik je vodotesen (standard IPX7)


Omogoča vam:

sledenje v tem trenutku

pogled prehojene poti vašega ljubljenčka

ogled zgodovine poti

nastavitev virtualnega varnega območja