Logitech slušalke Gaming G430

84.66
Brez DDV: 69.39€
Razpoložljivost:
7-14 Dni
Šifra:
375048K
Blagovne znamke
Logitech

Vsi pravi gamerji cenijo kakovosten zvok, saj je le ta ključnega pomena pri uspehu, saj lahko več krat z ušesi zaznate stvari preden jih zaznate z očmi. Logitech za vse srednje-zelo zahtevne gamerje predstavlja nov model s prostorskim 7.1 zvokom – G430.

Na samem kablu boste našli priročno ploščico s katero lahko nadzorujete glasnost zvoka in pa vklop/izklop mikrofona. Vsi zvočniki znotraj slušalk so nameščeni točno tam kjer morajo biti, da zagotovijo popoln Dolby 7.1 prostorski zvok. Zraven vseh sedem diskretnih kanalov pa so slušalke zmožne oddajati tudi izjemno nizke tone po t.i. LFE kanalu.

K dolgotrajni uporabi bodo pripomogle tudi same ušesne blazinice, ki se obračajo za 90 ° in so posledično veliko manj nagnjene k poškodbam. Že ob prvem pogledu na slušalke pa vam bodo te sigurno padle v oči, ki niso udobne le zaradi svoje velikosti in ergonomske oblike, temveč so tudi obdane s posebnim materialom, ki ga uporabljajo športni maratonci, saj je mehek in preprečuje odvečno znojenje. Ko pa se bo na blaznicah nabralo preveč znoja, pa jih preprosto odstranite, operete, posušite in že ste pripravljeni na nove izzive v gaming svetu.

Kako pa se slušalke priključi? Preprosto – preko USB 2.0 priključka. Priložen je adapter iz USB na 3,5 mm jack.