Avto kamera z GPS Renkforce RF-DC-1G maks. vodoravni kot gledanja.: 152 °

74.95 70.00
Brez DDV: 57.38€

Prihranite 4.95€

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
1577620C
Blagovne znamke
Renkforce

Značilnosti

  • Posnamite vožnjo v visoki ločljivosti Full HD
  • 6 cm (2,4 ") velik zaslon
  • Hitro in zanesljivo pozicioniranje preko GPS
  • G-senzor samodejno začne snemanje, takoj ko vozilo premakne
  • Montaža sesalne skodelice na vetrobransko steklo ali armaturno ploščo

Opis izdelka

Še posebej za ljudi, ki dnevno prevažajo veliko milj, se poveča nevarnost nehotenega sodelovanja v prometni nesreči. Strokovni vozniki ali delavci na terenu vsak dan občutijo nevarne situacije. Dobro, če lahko dokažete, da ne krivite sebe.
Toda tudi zasebno se je zgodilo hitro, na primer, nesreča s prosto živečimi živalmi. Še posebej, če sledi ni mogoče zaznati.

Tudi na varni strani v nesrečah
Posnetke Dashcam sedaj sprejemajo tudi sodišča (odvisno od primera) kot dokaz. Poleg slik z visoko ločljivostjo podpira tudi informacije o času in lokaciji.

Funkcija zanke zagotavlja dodatno varnost
Samodejno izberite čas snemanja. Za zagotovitev, da so vaši posnetki preživeli na sodišču, fotoaparat ne sme trajno zapisovati. Funkcija zanke prepiše prejšnjo, odvisno od nastavljenega časa snemanja.

Močna leča širokega kota 152 °
GPS Dashcam RF-DC-1G vključuje prepričljiv objektiv z zasukom 152 ° poleg britanskega ostrega zaslona visoke ločljivosti. To zagotavlja, da lahko video dokumentirate pred celotnim vidnim poljem.

Vgrajen GPS sledilnik
Po dolgem ogledu preverite pokrito pot. Zahvaljujoč integriranemu GPS-sledilcu se zabeležijo pokrita razdalja in prevožena hitrost. Podatke lahko kasneje ogledate na računalniku prek Google® Maps.

S senzorjem pospeška
Vgrajeni merilnik pospeška (G-senzor) samodejno začne snemanje, ko premikate ali zaženete vozilo. Ročno stikalo na dashcam je tako popolnoma odpravljeno.

Vgrajen mikrofon
Z renkforcem RF-C-1G Dashcam ne boste videli le več, slišali boste več. Vgrajeni mikrofon zagotavlja tudi zahtevani zvok.

Izberite svojo trgovino sami
Rexforce GPS Dashcam nima notranjega vgrajenega pomnilnika. Ima režo za kartice microSD, ki bere pomnilniške kartice do 32 GB. Preprosto izberite pomnilniško kartico z želeno skladiščno zmogljivostjo.

Udobna montaža na vetrobransko steklo ali armaturno ploščo
Ne glede na to, ali želite dashcam postaviti na pometalni vetrobransko steklo ali na neenakomerno armaturno ploščo - nosilec je vedno trdno v vašem vozilu. Tako je v avtomobilu vedno trdno zasidrana na neravnih ali navitih cestah.

Vse - ne potrebuje dodatnega električnega omrežja
Vključen je avtoinštalater. Torej ste lahko prepričani, da se lahko GPS Dashcam vedno zaračuna, ne da bi morali kupiti dodatno napajanje.

Tehnični podatki

Avtomatski start snemanjaDa
Avtomobilska kamera - značilnostiZaslon, Akumulator, Mikrofon
Delovna napetost12 V, 5 V/DC
Hitrostni razredClass 10
LOOP funkcijaDa
Ločljivost optičnega videa1920 x 1080 piksel
Mera, globina72 mm
Mera, višina37 mm
Mera, širina67 mm
Razgledni kot - horizontalni152 °
Teža78 g
Vrsta izdelkaAvtomobilska kamera z GPS-sistemom
Vrsta spominske karticemicroSD kartica (do 32 GB)